Laukamo-yhtiöt, Teollisuustie 1, 31400 Somero

DNVGL on myöntänyt ISO 13485:2016 -sertifikaatin Laukamolle

Olemme toteuttaneet vuoden 2018 aikana laatujärjestelmäpäivityksen ja ottaneet terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden valmistamiseen tarkoitetun ISO 13485:2016 laatujärjestelmästandardin osaksi laatujärjestelmäämme.

DNVGL on myöntänyt ISO 13485:2016 -sertifikaatin Laukamolle 24.1.2019.

Sertifikaatin myötä voimme tulevaisuudessa laajentaa asiakaskuntaamme sekä vahvistamme kilpailukykyämme ja asemaamme markkinoilla.

LEAN-johtaminen
– toiminnan jatkuva kehittäminen

Keskeisenä toimintaperiaatteena operatiivisen toiminnan kehittämisessä noudatetaan LEAN-filosofiaa.

Johdamme ja kehitämme toimintaa tämän ajattelumallin mukaisesti. Käytännön toiminnassa ajattelua toteutetaan jatkuvan parantamisen ja visuaalisen ohjauksen avulla. Tavoitteena on kilpailukyvyn ja asiakastyytyväisyyden parantaminen maksimoimalla laadun, kustannustehokkuuden ja toimitusvarmuuden toteutuminen päivittäisessä toiminnassa.