Laukamo-yhtiöt, Teollisuustie 1, 31400 Somero

Laukamolle Haetaan Ostaja/Tarjouslaskija

Ostaja/tarjouslaskija

 

LAUKAMO-Yhtiöt on suomalainen sopimusvalmistaja, jonka toimitilat sijaitsevat Somerolla ja joka tarjoaa innovatiivisia ja moderneja ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin viidellä eri liiketoiminta-alueella:

 • Elektroniikka
 • Ohutlevy
 • Muovin ruiskuvalu
 • Nestemäinen silikoni (LSR)
 • Tyhjiömetallointi

 

Tarjoamme laajan valikoiman sopimusvalmistuspalveluja elektroniikan, muovin ruiskuvalun, LSR:n ja ohutlevyn sekä tyhjiömetalloinnin osalta tuotesuunnittelusta asiakastoimitukseen. Osaava ja sitoutunut henkilöstömme toimii avoimesti ja aktiivisesti asiakkaidemme kanssa.

Sopimusvalmistuksen lisäksi meillä on omia tuotteita mm. televerkon rakentamiseen sekä omat konesalituotteet.

Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä noin 150 työntekijää.

Haemme Somerolle OSTAJAA/TARJOUSLASKIJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko vahva ohutlevyn oston- tai tarjouslaskennan osaaja, järjestelmäorientoitunut ja kiinnostunut laajentamaan osaamistasi jatkossakin? Nykyisen ohutlevyn ostajamme edetessä uusiin tehtäviin konsernimme sisällä, etsimme Sinua tähän itsenäiseen avaintehtävään yhtiössämme.

Vastaat metallitehtaamme ostokokonaisuudesta hankintojen ja kilpailutuksen osalta, huolehdit vuosisopimuksista ja avainmittareiden seurannasta, joka vie noin puolet työajastasi.  Kuulut konsernimme ostotiimiin ja teet tiivistä yhteistyötä muiden toimialojemme ostajien kanssa.

Tarjouslaskijan tehtävässä teet hinnoittelua asiakkaiden speksien pohjalta, huomioiden koko valmistusprosessin. Tehtävä vaatii osaamista ohutlevytuotannosta ja sen eri tuotantovaiheista sekä 2D ja 3D -kuvien ymmärrystä. Tarjouslaskija tarkastelee jälkilaskelmien kautta tuotannon kannattavuutta.

Raportoit ostajan tehtävässäsi operatiiviselle johtajalle ja tarjouslaskijan tehtävässä ohutlevytehaan tuotantopäällikölle.

AVAINTEHTÄVÄT

 • Toimit ohutlevytehtaamme ostajana ja tarjouslaskijana, kehittäen aktiivisesti prosessejamme.
 • Teet korjausehdotuksia hinnoitteluumme jälkilaskelmien kautta.
 • Toteutat yhtiömme ostostrategiaa ohutlevytehtaamme osalta.

ODOTUKSET

 • Tekninen koulutus ja kokemusta metalliteollisuudesta ostossa ja/tai tarjouslaskennassa.
 • Sujuva englannin kielen taito.
 • Halu kehittää prosesseja ja toimintatapoja.
 • Aktiivinen, oma-aloitteinen, analyyttinen ja järjestelmällinen ote työntekoon.
 • Työskentelet tehokkaasti ja tarkasti myös kiireen keskellä.
 • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa operatiivinen johtajamme Marko Laaksonen p. 040 505 3913.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.5.2020 osoitteeseen sirke.aarnio@laukamo.com.

LEAN-johtaminen
– toiminnan jatkuva kehittäminen

Keskeisenä toimintaperiaatteena operatiivisen toiminnan kehittämisessä noudatetaan LEAN-filosofiaa.

Johdamme ja kehitämme toimintaa tämän ajattelumallin mukaisesti. Käytännön toiminnassa ajattelua toteutetaan jatkuvan parantamisen ja visuaalisen ohjauksen avulla. Tavoitteena on kilpailukyvyn ja asiakastyytyväisyyden parantaminen maksimoimalla laadun, kustannustehokkuuden ja toimitusvarmuuden toteutuminen päivittäisessä toiminnassa.