Firstbeat – Laukamo

Firstbeat

Suorituskykyä ja hyvinvointia

Firstbeat (www.firstbeat.fi) on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Yrityksen ydinosaaminen perustuu monitieteelliseen kehitystyöhön fysiologian, matemaattisen mallintamisen ja käyttäytymisen ymmärtämisen alueella.

Ensimmäinen Firstbeatin teknologiaa sisältävä tuote julkaistiin 2000-luvun alussa ja sen jälkeen yhtiön teknologiaan perustuvia tuotteita on tullut markkinoille yli 80. Firstbeatilla on myös omia tuotteita.

Firstbeatin ja LAUKAMOn välinen yhteistyö alkoi vuonna 2010, jolloin käynnistyi uusi sykevälitallennin-projekti, johon valittiin yhteistyökumppaneita suunnittelun ja valmistuksen alueelta. LAUKAMO valikoitui projektiin hyvän yhteistyöverkostonsa sekä muovin ruiskuvalun sekä elektroniikan osaamisalueidensa kautta. LAUKAMOlla oli keskeinen rooli erityisesti muovin materiaalivalintojen sekä muovin ja elektroniikan yhteensovittamisen osalta. Projektiaikataulu oli tiukka, mutta tuote lanseerattiin onnistuneesti markkinoille alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Yhteistyö Firstbeatin ja LAUKAMOn välillä jatkuu edelleen niin nykyisen tuotteen valmistamisen kuin uusien tuotteiden konseptisuunnittelun kautta.

Yhteistyön merkitys tuotteen suunnitteluvaiheessa on erittäin tärkeää ja Firstbeatin toiminta-ajatuksen toteuttaminen oli keskeistä projektin menestykselle. ”Todellisten tulosten saaminen edellyttää yhteistyötä. Yhtiönä haluamme sitoutua yhteistyöhön sellaisten kumppaneiden kanssa, jotka jakavat tavoitteemme edistää hyvinvointia ja suorituskykyä kestävällä tavalla.”

 

Laatu ja sertifikaatit

Toimintamme on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti.
ISO 13485 sertifiointi lääketeollisuuden tarpeisiin on myönnetty Laukamolle alkuvuodesta 2019.

Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitystyöhön laadun ja ympäristön suhteen.

Arvioimme ja kehitämme jatkuvasti laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmän toimintatapoja. Toimimme eettisesti ympäristönäkökohdat huomioiden ja pitkäjänteinen tavoitteemme on vähentää omaa hiilijalanjälkeämme.

Autamme asiakkaitamme menestymään ja olemme luotettava ja sitoutunut yhteistyökumppani.