Valoya

Kasvivaloilla saadaan optimaalinen valonspektri

Valoya (www.valoya.com) on maailman johtava biotekniikan ja puutarhaviljelyn LED-kasvivalojen valmistaja. Valoyan kasvivaloilla saadaan optimaalinen valonspektri kasvatettavien kasvien tarpeiden mukaisesti, kuten esimerkiksi lehtien kasvun tai kukinnan maksimointi. Valoyan LED-kasvihuonevalot on suunniteltu ja valmistettu Suomessa korkeatasoisten laatustandardien mukaisesti.

Valoya etsi yhteistyökumppania, joka olisi kyvykäs ottamaan kokonaisvastuun tuotteiden valmistamisesta sekä materiaalien ja tuotteiden logistisista ratkaisuista. Näiden kyvykkyyksien lisäksi tärkeinä tekijöinä kumppanin valintaan olivat toiminnan korkea laatu sekä tuotteen kokonaiskustannukset. Vuonna 2012 alkaneen yhteistyön aikana LAUKAMO ja Valoya ovat panostaneet yhteisten toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan toiminnan tehostamiseen.

Tuotteiden valmistuksen sekä logistisien ratkaisujen lisäksi LAUKAMO pystyy tukemaan tuotteiden tuotekehitysvaihetta erityisesti tuotteiden valmistettavuuden kannalta. Testatut LED valot toimitetaan LAUKAMOlta myyntipaketeissa suoraan Valoyan asiakkaille Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja muualle maailmalle.

LEAN-johtaminen
– toiminnan jatkuva kehittäminen

Keskeisenä toimintaperiaatteena operatiivisen toiminnan kehittämisessä noudatetaan LEAN-filosofiaa.

Johdamme ja kehitämme toimintaa tämän ajattelumallin mukaisesti. Käytännön toiminnassa ajattelua toteutetaan jatkuvan parantamisen ja visuaalisen ohjauksen avulla. Tavoitteena on kilpailukyvyn ja asiakastyytyväisyyden parantaminen maksimoimalla laadun, kustannustehokkuuden ja toimitusvarmuuden toteutuminen päivittäisessä toiminnassa.