Valoya

Kasvivaloilla saadaan optimaalinen valonspektri

Valoya (www.valoya.com) on maailman johtava biotekniikan ja puutarhaviljelyn LED-kasvivalojen valmistaja. Valoyan kasvivaloilla saadaan optimaalinen valonspektri kasvatettavien kasvien tarpeiden mukaisesti, kuten esimerkiksi lehtien kasvun tai kukinnan maksimointi. Valoyan LED-kasvihuonevalot on suunniteltu ja valmistettu Suomessa korkeatasoisten laatustandardien mukaisesti.

Valoya etsi yhteistyökumppania, joka olisi kyvykäs ottamaan kokonaisvastuun tuotteiden valmistamisesta sekä materiaalien ja tuotteiden logistisista ratkaisuista. Näiden kyvykkyyksien lisäksi tärkeinä tekijöinä kumppanin valintaan olivat toiminnan korkea laatu sekä tuotteen kokonaiskustannukset. Vuonna 2012 alkaneen yhteistyön aikana LAUKAMO ja Valoya ovat panostaneet yhteisten toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan toiminnan tehostamiseen.

Tuotteiden valmistuksen sekä logistisien ratkaisujen lisäksi LAUKAMO pystyy tukemaan tuotteiden tuotekehitysvaihetta erityisesti tuotteiden valmistettavuuden kannalta. Testatut LED valot toimitetaan LAUKAMOlta myyntipaketeissa suoraan Valoyan asiakkaille Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja muualle maailmalle.

Laatu ja sertifikaatit

Toimintamme on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti.
ISO 13485 sertifiointi lääketeollisuuden tarpeisiin on myönnetty Laukamolle alkuvuodesta 2019.

Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitystyöhön laadun ja ympäristön suhteen.

Arvioimme ja kehitämme jatkuvasti laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmän toimintatapoja. Toimimme eettisesti ympäristönäkökohdat huomioiden ja pitkäjänteinen tavoitteemme on vähentää omaa hiilijalanjälkeämme.

Autamme asiakkaitamme menestymään ja olemme luotettava ja sitoutunut yhteistyökumppani.