Laukamo – Korkealaatuista elektroniikan valmistusta

Elektroniikka

Korkealaatuista elektroniikan valmistusta

Tarjoamme elektroniikan sopimusvalmistuspalveluja tuotteiden protovalmistuseristä aina volyymivalmistukseen. Rakennamme joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja elektroniikan ladonnasta ja tuotteiden loppukokoonpanosta asiakastoimituksiin asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Joustavan tuotantomme avulla hallitsemme myös pienet ja keskisuuret tuotantovolyymit sekä laajan tuotevalikoiman sisältävät tuotantokokonaisuudet.

Erilaisilla logistiikkamalleilla varmistamme tuotteiden oikea-aikaisen saatavuuden asiakkaan tarpeiden mukaisesti. LAUKAMOn vahvuutena on erilaisten, omien osaamisalueiden teknologioiden integrointi valmiiksi kokonaisuuksiksi.

LAUKAMO kehittää toimintaansa jatkuvasti ja on aktiivisesti mukana erilaisissa kehitysprojekteissa liittyen uusiin sovelluksiin elektroniikassa. Näitä ovat mm. joustavien piirilevyjen käyttö, elektroniikan valu muoviin sekä erilaiset pinnoitteet piirilevyissä ja komponenteissa.

Laatu ja sertifikaatit

Toimintamme on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti.
ISO 13485 sertifiointi lääketeollisuuden tarpeisiin on myönnetty Laukamolle alkuvuodesta 2019.

Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitystyöhön laadun ja ympäristön suhteen.

Arvioimme ja kehitämme jatkuvasti laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmän toimintatapoja. Toimimme eettisesti ympäristönäkökohdat huomioiden ja pitkäjänteinen tavoitteemme on vähentää omaa hiilijalanjälkeämme.

Autamme asiakkaitamme menestymään ja olemme luotettava ja sitoutunut yhteistyökumppani.