Muovin ruiskuvalu

Johtavaa asiantuntemusta muovin valmistuksen sekä raaka-aineiden osalta

Tarjoamme vahvaa tuotesuunnittelutukea ja projektinhallintaa muovin ruiskuvalussa. Laajan, globaalin yhteistyöverkostomme avulla autamme löytämään oikeat raaka-aineet ja muottiratkaisut tuotteisiin. Luotettavaan ja laajaan työkaluverkostoomme kuuluu toimittajia Suomesta, Euroopasta ja Aasiasta, joiden avulla pystymme tarjoamaan vaihtoehtoja vaativimpiinikin asiakastarpeisiin.

Erityisosaamistamme ovat optiset ja monikomponenttituotteet sekä elektroniikkaa ja mekaniikka sisältävät tuotekokonaisuudet. Useimmat ruiskuvalukoneemme on varustettu eriasteisella automaatiolla ja integroidulla kameraohjauksella, mikä mahdollistaa kustannustehokkaan valmistuksen.

LAUKAMO keskittyy rakentamaan yleistuotantosoluja, joiden automaatioaste on mahdollisimman korkea, millä pystytään tarjoamaan kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaille.

Laatu ja sertifikaatit

Toimintamme on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti.
ISO 13485 sertifiointi lääketeollisuuden tarpeisiin on myönnetty Laukamolle alkuvuodesta 2019.

Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitystyöhön laadun ja ympäristön suhteen.

Arvioimme ja kehitämme jatkuvasti laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmän toimintatapoja. Toimimme eettisesti ympäristönäkökohdat huomioiden ja pitkäjänteinen tavoitteemme on vähentää omaa hiilijalanjälkeämme.

Autamme asiakkaitamme menestymään ja olemme luotettava ja sitoutunut yhteistyökumppani.