Muovin ruiskuvalu

Johtavaa asiantuntemusta muovin valmistuksen sekä raaka-aineiden osalta

Tarjoamme vahvaa tuotesuunnittelutukea ja projektinhallintaa muovin ruiskuvalussa. Laajan, globaalin yhteistyöverkostomme avulla autamme löytämään oikeat raaka-aineet ja muottiratkaisut tuotteisiin. Luotettavaan ja laajaan työkaluverkostoomme kuuluu toimittajia Suomesta, Euroopasta ja Aasiasta, joiden avulla pystymme tarjoamaan vaihtoehtoja vaativimpiinikin asiakastarpeisiin.

Erityisosaamistamme ovat optiset ja monikomponenttituotteet sekä elektroniikkaa ja mekaniikka sisältävät tuotekokonaisuudet. Useimmat ruiskuvalukoneemme on varustettu eriasteisella automaatiolla ja integroidulla kameraohjauksella, mikä mahdollistaa kustannustehokkaan valmistuksen.

LAUKAMO keskittyy rakentamaan yleistuotantosoluja, joiden automaatioaste on mahdollisimman korkea, millä pystytään tarjoamaan kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaille.

LEAN-johtaminen
– toiminnan jatkuva kehittäminen

Keskeisenä toimintaperiaatteena operatiivisen toiminnan kehittämisessä noudatetaan LEAN-filosofiaa.

Johdamme ja kehitämme toimintaa tämän ajattelumallin mukaisesti. Käytännön toiminnassa ajattelua toteutetaan jatkuvan parantamisen ja visuaalisen ohjauksen avulla. Tavoitteena on kilpailukyvyn ja asiakastyytyväisyyden parantaminen maksimoimalla laadun, kustannustehokkuuden ja toimitusvarmuuden toteutuminen päivittäisessä toiminnassa.