Nestemäinen silikoni (LSR)

Nestemäisen silikonin erityisosaamista

LAUKAMO on nestemäisen silikonin asiantuntija ja meillä on erinomainen yhteistyöverkosto globaalien materiaali-, raaka-aine-, ja muottitoimittajien kanssa. Meillä on vankka kokemus yhteistyöstä asiakkaiden kanssa jo tuotteen tuotekehitysvaiheessa, niin materiaalivalintojen kuin muottiratkaisujen suhteen.

Nestemäisen silikonin (LSR) puristukseen keskittyneellä tehtaallamme pystymme valmistamaan myös 2-komponentti tuotteita, joissa pehmeän ja kovan materiaalin yhdistelmät ovat entistä yleisempiä. Silikonia voidaan yhdistää kestomuoveihin, lasiin, alumiiniin ja teräkseen.

Tuotantotilamme mahdollistaa asiakaskohtaisen tuotantolinjan ja puhdastilan rakentamisen.

Nestemäisen silikonin ylivertaisina ominaisuuksina ovat mm. erinomainen lämmön- ja ultraviolettisäteilyn kestävyys. Raaka-aineen käyttömahdollisuudet ovat erittäin laajat. Materiaalin kovuus luokka vaihtelee 5-95 (Shore A) välillä. Nestemäinen silikoni soveltuu erityisen hyvin lääketieteen sovelluksiin materiaalin bioyhteensopivuuden vuoksi. Optisiin tuotteiseen löytyy myös omat täysin kirkkaat materiaalit.

Jatkamme vahvaa panostustamme LSR-teknologiaan yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Laatu ja sertifikaatit

Toimintamme on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti.
ISO 13485 sertifiointi lääketeollisuuden tarpeisiin on myönnetty Laukamolle alkuvuodesta 2019.

Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitystyöhön laadun ja ympäristön suhteen.

Arvioimme ja kehitämme jatkuvasti laadunhallinnan ja johtamisjärjestelmän toimintatapoja. Toimimme eettisesti ympäristönäkökohdat huomioiden ja pitkäjänteinen tavoitteemme on vähentää omaa hiilijalanjälkeämme.

Autamme asiakkaitamme menestymään ja olemme luotettava ja sitoutunut yhteistyökumppani.