Nestemäinen silikoni (LSR)

Nestemäisen silikonin erityisosaamista

LAUKAMO on nestemäisen silikonin asiantuntija ja meillä on erinomainen yhteistyöverkosto globaalien materiaali-, raaka-aine-, ja muottitoimittajien kanssa. Meillä on vankka kokemus yhteistyöstä asiakkaiden kanssa jo tuotteen tuotekehitysvaiheessa, niin materiaalivalintojen kuin muottiratkaisujen suhteen.

Nestemäisen silikonin (LSR) puristukseen keskittyneellä tehtaallamme pystymme valmistamaan myös 2-komponentti tuotteita, joissa pehmeän ja kovan materiaalin yhdistelmät ovat entistä yleisempiä. Silikonia voidaan yhdistää kestomuoveihin, lasiin, alumiiniin ja teräkseen.

Tuotantotilamme mahdollistaa asiakaskohtaisen tuotantolinjan ja puhdastilan rakentamisen.

Nestemäisen silikonin ylivertaisina ominaisuuksina ovat mm. erinomainen lämmön- ja ultraviolettisäteilyn kestävyys. Raaka-aineen käyttömahdollisuudet ovat erittäin laajat. Materiaalin kovuus luokka vaihtelee 5-95 (Shore A) välillä. Nestemäinen silikoni soveltuu erityisen hyvin lääketieteen sovelluksiin materiaalin bioyhteensopivuuden vuoksi. Optisiin tuotteiseen löytyy myös omat täysin kirkkaat materiaalit.

Jatkamme vahvaa panostustamme LSR-teknologiaan yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

LEAN-johtaminen
– toiminnan jatkuva kehittäminen

Keskeisenä toimintaperiaatteena operatiivisen toiminnan kehittämisessä noudatetaan LEAN-filosofiaa.

Johdamme ja kehitämme toimintaa tämän ajattelumallin mukaisesti. Käytännön toiminnassa ajattelua toteutetaan jatkuvan parantamisen ja visuaalisen ohjauksen avulla. Tavoitteena on kilpailukyvyn ja asiakastyytyväisyyden parantaminen maksimoimalla laadun, kustannustehokkuuden ja toimitusvarmuuden toteutuminen päivittäisessä toiminnassa.